Speeltuinvereniging Singelhof

Feestje in de Speeltuin Singelhof

Een kinderfeestje is altijd leuk, maar het geeft vaak zoveel rommel en u moet altijd veel organiseren. Daarom bieden wij u de mogelijkheid aan om uw partijtje bij ons op de speeltuin te vieren. Dit is vooral makkelijk bij een kinderpartijtje. De kinderen kunnen dan lekker buiten spelen.

Wanneer
U dient altijd van te voren een afspraak te maken, ook als het partijtje tijdens openingstijden is. Viert u uw partijtje buiten openingstijden dan kunt u de sleutel bij een van de bestuursleden ophalen. Maar tijdens openingstijden zijn wij altijd voor iedereen open.

Kosten
Tijdens de openingstijden betaalt u voor een partijtje op de speeltuin € 0,50 per persoon, voor niet-leden. Buiten de openingstijden kunt u de gehele speeltuin afhuren voor een feestje. Voor het verhuur gelden enkele voorwaarden. U dient lid van de vereniging te zijn/worden. De kosten voor het huren van de speeltuin zijn € 15,00.

Voorwaarden
Voor het gebruik van de speeltuin gelden alle regels zoals die staan vermeld in ons reglementen die in de speeltuin zijn te verkrijgen.

Afspraak maken
Voor meer informatie of het boeken van een feestje buiten of tijdens de openingstijden kunt u een emailbericht zenden via de website of via Facebook